تولید زرشک خشک به چه صورت است و در لیست قیمت های آن در بازار چگونه می باشد؟ به نظر شما بهترین روش برای خرید زرشک خشک چه راهی می باشد؟
زرشک یک میوه پرخاصیت است که از همان قدیم در طب سنتی هائز اهمیت بوده و روش تولید آن بسیار آسان و بدون هیچ گونه افزودنی می باشد.
این میوه درختی دارد که در مناطق کوهستانی و بارانی بدون دخالت انسان رشد می کند و علاوه بر این می توان آن را بصورت دستی هم کاشت که بهترین و بیشترین استفاده را از زرشکی می شود که آن را کشت می کنند.
این میوه طعم ترشی دارد که به غذاها مزه خوبی می دهد و رنگ قرمزش باعث شده در تزئینات انواع غذاها بکار رود.
زرشکی که برای استفاده قرار می گیرد باید خشک شود و روش خشک کردن آن هم با دستگاه و بصورت آویز انجام می شود که بستگی به نوع آن دارد.
از زرشک خشک در غذاها بیشتر استفاده می کنند، اما زرشک تر را بیشتر برای آب گیری، دمنوش و چای بکار می برند که بسیار لذیذ و دلنشین است.
راه های خرید زرشک خشک مرغوب زیاد است، ولی باید به کیفیت محصول هم توجه کرد که شاید در هر مرکز فروشی زرشک را با کیفیت بالا به مشتری ندهند.
برای همین بهترین روش این است که قبل از خرید زرشک با مشاوران فروش ارتباط بگیرید تا اطلاعات دقیقی را بدست آورید.
انواع زرشک ایرانی
زرشک دانه اناری: این نوع زرشک اولین برداشت است که روش تولید آن بیشتر توسط دستگاه ها انجام می گیرد.
زرشک دانه اناری همیشه کیفیتش در بازار بیشتر و فروش فوق العاده ای دارد.
زرشک پفکی: بعد از اینکه اولین بار زرشک را برداشت کردیم دوباره زرشک گل می دهد که برداشت های بعدی را به آن زرشک پفکی می گویند.
تولید و آماده سازی زرشک پفکی به روش طبیعی و مانند کشمش است که آن را آویزان کرده و بعد خشک می شود.
فواید درمانی زرشک خشک
- وجود فیبر در زرشک باعث می شود که غذا در بدنمان بهتر و راحت تر هضم شود.
- زرشک ضد باکتری است که می توان در درمان بیمارانی که درگیر اسهال هستند مفید واقع شود.
- زرشک بهترین داروی طبیعی برای افزایش و تولید گلبول های سفید خون است.
- خوردن زرشک می توان برای کسانی که از غذا مسموم شده اند مفید باشد.
- داشتن فیبر در زرشک باعث می شود که کلسترل کنترل شده و بهتر عمل کند.
- زرشک باعث تقویت و سلامتی بهتر و دید زیاد چشم می شود.
- خوردن زرشک فشار خون را در افراد با بیمار کنترل می کند.
روش تولید زرشک خشک
بعد از برداشت زرشک این میوه تر است و نمی توان همان موقع آن را استفاده نمود و باید قبل از مصرف خشک شده و تمامی برگ و خاک از آن گرفته شود.
برای همین بعد اینکه زرشک برداشت شد باید آن را با دستگاه مخصوص و یا مانند کشمش در فضای بسته و رطوبتی آویزان کرد تا در مدت زمان مخصوصی این میوه خشک شود.
بعد از خشک شدن، زرشک را توسط دستگاه های بادکش تمیز می کنند و هر چه برگ ها و ساقه های کوچک در آن هست را جدا کرده و زرشک آماده مصرف می شود.
اما روش خشک کردن و تولید زرشک دانه اناری و پفکی با هم متفاوت است که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با سایت مقابل همراه باشید.
قیمت زرشک خشک درجه یک
زرشک خشک را در چند نوع می توان تهیه کرد، اما هر زرشتی نمی تواند درجه کیفیتش بالا باشد و باید در خرید به آن توجه کرد.
زرشک درجه یک معمولا قیمت بالاتر و کیفیت رنگ بهتری دارد که می توان برای اطلاع از قیمت ها از سایت مقابل اقدام کنید.
فروشنده مرغوب ترین زرشک ایرانی
همیشه قبل از خرید زرشک به نوع و کیفیت آن توجه کنید، چون بعضی فروشندگان این محصول را با کیفیت پایین و قیمت بالا به مشتری تحویل می دهند.
اما در مقابل آن ها بعضی فروشنده ها هم هستند که زرشک را که با بهترین روش تولید شده و کاملا بهداشتی و استاندارد است در اختیار مشتری می گذارند و در زمینه قیمت هم منصفانه تر عمل می کنند.
فروش عمده زرشک با قیمت مناسب
امروزه بازار زرشک بسیار داغ است، چون از این میوه در مصارف خانگی زیاد به کار می رود و حتی بیشترین فروش را در رستوران و هتل ها دارند.
خریداران از زرشک برای خوش طعم کردن و تزیین برنج و غذاهای دیگر استفاده می کنند و همین امر باعث شده بیشتر آن ها بصورت عمده آن را سفارش دهند.
بنابراین اگر شما هم خواستار عمده این زرشک مرغوب هستید، می توانید با قیمت های مناسب آن را از طریق این مرکز فروش تهیه نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.